انبارها

ایمن افزار

در صورتیکه بخواهید از همان ابتدای کار موجودی کالا و انبار های شما مشخص و دقیق باشد باید انبارها را تعریف و دسترسی های کاربران را مشخص نمایید . برای تعریف یک انبار جدید از کد ۱۳۱ استفاده نمایید.

معمولا اولین انبار قفسه تعریف می شود و انبارهای دیگر بعد از آن . دقت کنید که بعد از تعریف انبار تیک فعال بودن انبار را زده باشید . در زیر این فرم، لیست کاربرانی که به انبار انتخاب شده دسترسی دارند  مشاهده می کنید .

نکته : اگر قبلا کاربران را در سیستم تعریف نکرده باشید تنها کاربر مدیر (یا کاربری که با آن وارد شده اید ) قابل مشاهده است.

اما اگر کاربران دیگر را تعریف کرده باشید می توانید دسترسی انبار را به یک کاربر دیگر بدهید یا دسترسی کاربر را از انبار بگیرید.

نرم افزار شارپ - ایمن افزار


فرم ۱۳۱ – انبارها

از طرف دیگر می توانید بخش های مختلف انبارها را نیز مشخص نمایید ، به طور مثال در انبار قفسه ، قفسه ۱ ، قفسه ۲ ، قفسه ۳ و … می توانند تعریف شوند که برای این کار از فرم ۱۳۲ می توانید استفاده نمایید . شاید از نظر برخی کاربران ایجاد چنین تقسیم بندی ریز و جزئی چندان لزومی نداشته باشد . اما به هر حال می توانید از این تقسیم بندی نیز استفاده نمایید .

انبار پیش فرض فروش : اگر کاربران مجاز انبارها را تعیین کرده باشید ، می توانید با استفاده از فرم ۱۳۳ برای هر کاربر انبار پیش فرض تعیین کنید . به این معنی که وقتی این کاربران اقدام به فروش کالا می کنند ، به صورت پیش فرض از موجودی انبار  تعیین شده کسر می شود و در هر بار فروش نیازی به مشخص کردن  انبار نیست .

حد تجدید سفارش کالای انبار : فرم ۱۳۴ برای تعیین حد تجدید سفارش کالا در انبار است . اگر به خاطر داشته باشید ، یکی از مشخصه های کالا حد تجدید سفارش بود . یعنی وقتی کالایی از یک تعداد معین شده کمتر باشد می توانیم گزارش آن را تهیه کرده و نسبت به سفارش آن اقدام نماییم . اما حد تجدید تعیین شده در مشخصات کالا در مورد تمامی انبارها مصداق داشت . اما عددی که در اینجا می خواهیم مشخص کنیم مربوط به حد تجدید کالا در این انبار است .

به طور مثال همواره میخواهیم از کالای ACA  بیش از ۱۰۰ عدد موجودی داشته باشیم . پس حد تجید سفارش این کالا را ۱۰۰ وارد می کنیم . اما از سوی دیگر همواره می خواهیم موجودی این کالا در قفسه کمتر از ۴۰ عدد نباشد . برای این کار در این فرم حد تجدید انبار را برای این کالا مثلا ۵۰ در نظر می گیریم . در این شرایط انباردار می تواند با مشاهده گزارش مربوطه همواره نسبت به تکمیل موجودی کالاها از انبار اصلی در انبار قفسه اقدام نماید.

نرم افزار شارپ - ایمن افزار

فرم ۱۳۴ –  حد تجدید سفارش هر کالا در هر انبار

نکته : تعداد موجودی و تعداد حد تجدید سفارش کلی در این فرم غیر قابل تغییر می باشد و تنها می توانید حد تجدید سفارش انبار را تغییر بدهید

نکته : حد تجدید سفارش یک کالا در یک انبار ، از حد تجدید سفارش کلی آن کالا (حد تجدیدی که در مشحصات کالا ثبت می شود ) باید کمتر باشد.

0 Reviews

helpdu

→ خواندن مطلب قبلی

حق فنی (تعرفه خدمات دارویی)

خواندن مطلب بعدی ←

ارتباط با سایر سازمانهای حاکمیتی

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *